27.12.2013

Onnellinen.

Joulu tuli, joulu meni. Luojan kiitos, mutta hyvinhän siitä sit lopulta selvittiin. Itse asiassa mä olen yllättynyt siitä, kuinka kivuttomasti ne pari päivää oikein meni. Mulle tuli jouluaattonakin vasta nukkumaan mennessä ensimmäisen kerran oikein kunnolla ikävä isää ja äitiä. Hyvä niin, sillä siinä kohtaa mulla oli jo mahdollisuus itkeä täysin vapaasti pilaamatta kenenkään joulutunnelmaa :)
 
Viime päivät mä olen käytännössä tehnyt kuolemaa. No okei, en ihan, mutta melkein. Paha olo alkoi jo ennen joulua ja jatkuu yhä edelleen, nyt mä vaan tiedän syynkin sille. Kävin lääkärissä ja meinasin suoraan sanottuna lentää perseelleni, kun se sanoi, että mene labraan ja joidenkin muiden kokeiden lisäksi verinäytteestä tehdään myös raskaustesti. Kannatti tehdä, sillä mä todella odotan lasta. En oikein oo vieläkään osannut päättää oonko siitä enemmän iloinen vai kauhuissani. Toi koko uutinen tuli niin täysin puun takaa ja yllättäen, etten mä ole ehtinyt vielä sopeutumaan siihen. Ensi jouluna täällä meidän kanssa viettääkin joulua sitten yksi ihminen lisää! :)
 
En mä tästä hiljaa ole osannut olla, vaikka tiedän monien salaavan raskauden melko pitkällekin. Tännekin oli heti pakko päästä tosta kertomaan :D Tänään on tosiaan ollut ensimmäistä kertaa moneen päivään mahdollisuus kirjoitella tänne. Ensin oli joulu ja sen jälkeen mulla on ollut niin huono olo, etten ole jaksanut koneella olla. Puhelimella pääsee toki nettiin, mutta sen kanssa oli niin ärsyttävä kirjoitella, että mulla meni hermot heti kättelyssä :D Mutta joka tapauksessa tällaista tänne suunnalle tällä hetkellä kuuluu. Toivottavasti kaikilla oli hauska joulu ja kivaa viikonloppua jokaiselle! <3

6 kommenttia: