31.12.2013

Bye bye 2013!

Haittaako mua, että mä vietän uv:n yksin kotona muiden juhliessa? Tai että vuoden vaihtuessa mä olen todennäköisesti jo täydessä unessa? Ei ja ei. Mikään ei voi pilata sitä iloa, että tää kamala vuosi todella vaihtuu muutamien tuntien kuluttua! Kyllä mä tiedän, ettei mikään periaatteessa muutu, vaikka vuosi vaihtuukin, mutta ainakin mä haluan uskoa vuoden 2014 olevan tätä vuotta huomattavasti parempi ja onnellisempi. Mä vietän myös ihan mielelläni tän illan kotona yksin :)


Vuodesta 2013 piti tulla niin hyvä. Mulla oli tasan vuosi sitten kasapäin suunnitelmia, joiden piti toteutua. Osa ehti toteutua, osa ei. Toukokuussa lupasimme ystävieni kanssa, että seuraavasta kesästä tulee paras ikinä. No tuliko? Ei, ei tullut. Itse asiassa mä en ole kuullut kovinkaan monen sanovan, että tämä vuosi olisi ollut mitenkään erityisen hieno. Mitäs mieltä te olette? Oliko vuosi 2013 jollain tavalla ikimuistoinen? :) (Toki se oli sitä mullekin, mutta ei mitenkään hyvällä tavalla.)

Haluankin nyt toivottaa teille kaikille hyvää ja onnellista uuttavuotta :) Pitäkää hauskaa munkin puolesta! ♥

15 kommenttia:

 1. 2013 oli niin kauhea etten halua enää ikinä kokea samanlaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka siinä olikin myös ihania ja hyviä ja uusia puolia. Silti pahimmat muistot jäävät parhaiten mieleen.

   Poista
  2. En halua minäkään, toivottavasti seuraava vuosi tuo tullessaan meille molemmille paljon iloa!

   Poista
 2. Oikein mukavaa Uutta Vuotta 2014! Kääntyköön epäonni isoksi onneksi :)

  M

  VastaaPoista
 3. Mulle 2013 oli ikimuistoinen siksi että aloin seurustella nykyisen poikaystäväni kanssa enkä ole koskaan aikaisemmin ollut yhtä onnellinen, kuin nyt :')

  Vuosi 2014 tulee taatusti olemaan sulle ihana vähintään sen takia, että saat vauvan! Onnittelut sulle ja miehellesi ja hyvää uutta vuotta! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihanaa, onnea teille! :) Ja suuret kiitokset meiltä molemmilta <3

   Poista
 4. Komppaan anonyymia, tapasin myöskin poikaystäväni n.6kk sitten, ja hän on elämäni rakkaus :). Siten vuosi 2013 on ollut elämäni parhaita :)

  T. Jerita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi onnittelut sinnekin suunnalle! <3 Löytyyhän täältä siis onneksi niitäkin, joille vuosi 2013 on ollut ihana :)

   Poista
 5. Mun vuoteen 2013 mahtui paljon iloa ja surua. Iloisiin lukeutui mm. muutto, masennuksesta paraneminen, uusi koulu ja uudet ystävät. Suruja taas olivat läheisen kuolema, toinen sairaus sekä ikävä entisiä kavereita. Kuitenkin jokaisessa vuodessa on yleensä sekä hyvää että huonoa :)

  Parempaa tulevaa vuotta sulle, eiköhän sullakin ala paremmat ajat! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on onneksi positiivista, että yleensä tosiaan aina joukkoon mahtuu myös niitä hyviäkin asioita! :) Kiitos paljon ja toivotaan parasta <3

   Poista
 6. Vuosi 2013 oli elämäni pahimpia. Löysin läheiseni kuolemasta ,ja jouduin elvyttämään häntä kun ambulansseilla oli matkaa vielä 20km. Hän ei selvinnyt. Kuukausi siitä toinen sukulaiseni kuoli. toinen läheiseni oli hengenvaarassa ja halvaantui. Samassa kuussa kolmas läheiseni sai sydänkohtauksen ja neljäs omainen oli kateissa pari päivää. Nämä kaikki tapahtuivat 2kk sisään. Odotan kokoajan milloin seuraavaksi tapahtuu jotain pahaa,milloin seuraavaksi saan uuden kauhistuttavan puhelun. Milloin pääsen muistikuvista ,kun läheiseni katsoo minua tyhjillä silmillään kun elvytän häntä. En tiedä, toivon tosissani ,että vuosi 2014 tuo parempaa onnea. Olen lukenut blogiasi alusta saakka,tämä on aidoin blogi ,jonka tiedän. Kiitos sinulle ja paljon voimia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua, meinasin alkaa itkeä kun luin viestisi :( Ihan hirveitä asioita olet joutunut kokemaan. Ymmärrän täysin tuon, että sua pelottaa milloin seuraavan kerran joku soittaa ja kertoo, että jotain kamalaa on tapahtunut. Mulla on itselläni ihan sama, enkä mä ole sentään saanut yhtä paljon kamalia uutisia kuin sinä.

   Kyllä tämän vuoden on pakko olla parempi meille molemmille! Kiitos hirmuisesti, paljon paljon voimia ja tsemppiä sinnekin <3

   Poista
 7. Kiitos paljon :) tämän jälkeen voimme kutsua itseämme taistelijoiksi

  VastaaPoista