12.11.2013

Olisipa tämä kaikki pelkkää pahaa unta.

Ehkei äitini tehnytkään itsemurhaa tai isäni kuollut tapaturmaisesti? Ehkä tämä kaikki onkin vain painajaista, josta pian herään. Herään ja olemme siinä tilanteessa kaksi vuotta sitten, kun asuin vielä kotona ja minulla oli maailman onnellisin perhe ja poikaystävä. Meidän molempien perheet olisivat koossa, poikaystäväni ja minun. Jossain vaiheessa perustaisimme oman perheen, saisimme lapsia, menisimme naimisiin ja eläisimme onnellisina koko loppuelämämme. Lapsemme saisivat nauttia kaikkien neljän isovanhemman seurasta ja rakkaudesta. Mutta ei. Ei tämä ole unta.
 
Olen leikitellyt tuollaisella ajatuksella jo pidemmän aikaa, mutta poikaystäväni kokema menetys sunnuntaina sai minut viimeistään ajattelemaan, ettei tämä enää voi olla totta. Ei todellisuus voi olla tällaista eikä kenenkään elämä näin pahaa. Kateellisuus on usein täysin tarpeetonta, mutta voi luoja miten olenkaan kateellinen niille ihmisille, joiden suurin murhe tällä hetkellä on esimerkiksi tämä pimeä ja synkkä marraskuu. Antaisin lähes mitä tahansa, jos saisin edes viikon ajan viettää täysin huoletonta elämää ilman minkäänlaisia murheita, ongelmia, surua, ikävää tai vastoinkäymisiä. Ehken vain ole ansainnut sellaista, ehkä minun kuuluukin kärsi. En tiedä.

4 kommenttia:

 1. Voi ei, tuntuu niin pahalta puolestasi :( <3 Haluaisin auttaa jotenkin.. Mitä on käynyt jos saa kysyä.. Voimia ja rakkautta niin paljon sinulle! <3 Sä selviit! Usko pois, 5 v päästä suurin murheesi on syksyisin vain kylmä ja pimeä.<3 Asiat järjestyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poikaystäväni menetti perheenjäsenensä. Kiitos sinulle, olet ihana <3

   Poista
 2. Osaat kirjoittaa äärettömän fiksusti. Tämä kaikki suru mitä oot kokenut, vahvistaa sua. Kaikella on tarkoituksensa, koettelemusten kautta me vahvistutaan:( oon pahoillani sun puolesta, onneksi oot kuitenkin löytänyt jo valon! Saat vielä upean tulevaisuuden poikaystäväs/tulevan miehesi kanssa vahvuutesi takia!<3

  VastaaPoista