10.11.2013

Isä ♥

Isämme on jo enkeli, mutta kävimme tänään aamulla pikkuveljeni kanssa hautausmaalla toivottamassa hänelle hyvää isänpäivää. Jesse oli tehnyt hienon kortin, jonka hän jätti haudan viereen. Maailman paras isi. Ne sanat kortissa saivat minut itkemään. Isämme todella oli paras koko maailmassa. En olisi ikinä voinut toivoa parempaa isää ja ajatuskin siitä, etten enää koskaan saa nähdä häntä, on aivan hirveä.

Minulla on ollut niin kova ikävä äitiäni, että olen monesti saattanut hetkeksi unohtaa täysin, että olen menettänyt myös isäni. Kaipaan kuitenkin aivan yhtä lailla myös isääni. Äitini kuolemasta on vain vielä niin vähän aikaa, että siihen liittyvät tunteet tulevat herkemmin pintaan ja isän miettiminen jää vähemmälle. Kunpa pystyisin edes jotenkin kertomaan isälleni, että hän on ajatuksissani ja muistelen häntä. Kiittämään kaikesta ja kertomaan kuinka paljon häntä rakastan. Vaikka kyllä hän sen tiesi.
 
Rakastan sinua isä <3

4 kommenttia:

 1. monta kertaa hei sun luetuinta postausta on luettu ? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 1704 kertaa näköjään on luettu tuota Kuinka sain tietää äitini kuolleen? -postausta.

   Poista
 2. Laitoin jo aiemmin kommentin mut se ei vissiin tullut ? :D Mietiskelin siinä vaan sitä että musta on hassua miten sun blogi on ollut jo noin kauan tuol blogilistan etusivulla. Siis mun mielestä se on tosi hyvä juttu, kun siinä on välillä tällasia erilaisiakin blogeja eikä aina niitä perus muoti/lifestyleblogeja. Yllätyin vaan aika paljon kun muutama viikko sitten näin sun blogin siinä ja nyt se oli vieläkin siellä ! :) Sulle tulee varmaan aika paljon kävijöitä sitä kautta ?

  Niin ja voimia ja tsemppiä sulle, oot vahva nainen !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, no minä en ainakaan ole yhtään kommenttia poistanut, eli se ei sitten varmaan jostain syystä tullut :) Olen itsekin aika yllättynyt siitä, että näinkin kauan blogini on tuolla listalla pyörinyt! Suurin osa kävijöistä on kyllä tosiaan tullut blogilistan kautta tänne :) Kiitos paljon <3

   Poista