26.5.2014

Uusi kysely.

Mä olen itse kertonut tässä postauksessa oman mielipiteeni siitä onko itsemurha itsekäs teko vai ei. Nyt tuolla sivupalkissa onkin kysely, jossa tiedustelen samaa asiaa teiltä. Rajasin ihan tarkoituksella vastaukset vain noihin kahteen - kyllä ja ei, vaikka tiedän, ettei tuokaan asia ole jokaiselle ihan noin mustavalkoinen. Teon itsekkyys saattaa riippua niin paljon tilanteesta ja ehkä myös siitä, kuka sen itsemurhan on tehnyt. Jokainen voi myös itse päättää tulkitseeko tuon kysymyksen siten, että vastatessaan kyllä, pitää itsemurhaa aina ja poikkeuksetta itsekkäänä tekona. Voihan sen kyllä vaihtoehdon meinaan vastata vaikkapa siinäkin tapauksessa, että pääsääntöisesti ajattelee sen olevan itsekäs teko, mutta poikkeuksiakin voi löytyä :) Joka tapauksessa kiitos etukäteen jo kaikille, jotka viitsivät vastata ja kertoa oman mielipiteensä.

Mulle iski tänään täysin yllättäen ihan hirveä muuttostressi. Tuntuu, että muuttolaatikoita (täysiä sellaisia) on joka paikka täynnä ja silti vielä suurin osa tavaroista on pakkaamatta. Mistä sitä tavaraa oikein tulee? Mua inhottaa tällainen kaaos. Kotoa pois muuttaessani mä pakkasin tavarat yhdessä illassa ja Antonin kanssa yhteen muuttaessani pakkaamiseen meni muistaakseni pari päivää. Samaten mä olen molemmilla muuttokerroilla purkanut joka ikisen laatikon vielä sinä samaisena muuttopäivänä ja laittanut tavarat pakoilleen. Mä en vain kestä sellaista ylimääräistä kaaosta, mikäli sille voi tehdä jotain. Antonia tällainen ei haittaa yhtään ja musta tulee varmaan ihan täysi hirviö, kun me perjantaina tai viimeistään lauantaina saadaan kaikki tavarat vietyä uuteen asuntoon. Mähän en tän raskauteni takia voi mitään kovin painavia juttuja kantaa tai siirrellä, joten Anton saa varmasti kyllästymiseen asti kuunnella mun kitinää siitä, kuinka tavarat ovat hujan hajan eikä mikään ole hyvin. Tai sitten mä vaan koitan hillitä itseni ja ottaa muuttamisen kanssa kerrankin vähän rennommin, heh.

Mutta mä lähden nyt jatkamaan pakkaamista, että päästään tosiaan joskus muuttamaankin. Hyvää alkuviikkoa!

Edit. Kysely poistettu, kun ei se näköjään näyttänyt toimivan. Testasin sitä myös itse ja tein uuden samanlaisen, mutta kumpaakaan eivät vastaukset tallentuneet :/

2 kommenttia:

  1. vastasin jo eilen tohon kyselyyn, mut se näyttää edelleen et nolla ääntä annettu? :s

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin näyttää kyllä mullakin, mikähän tossa on kun ei se toimi? :/ Edellisenkin kyselyn vastaukset nollaantuivat ihan yhtäkkiä.

      Poista