16.4.2014

The past came back to life.

Viime torstaina mä romahdin aivan täysin. En tiedä mistä se niin yhtäkkiä tuli, mutta mä olin vielä maanantainakin lähes täysin toimintakyvytön. Nyt on sentään onneksi jo paljon parempi, mutta en kunnolla edes muista mitä viikonloppuna tapahtui, kaikki on jotenkin todella sumeaa ja tuntuu hirveen etäiseltä. Perjantaina mä jouduin käymään sairaalassakin jonkinlaisen paniikki-/ahdistuskohtauksen vuoksi. En mä siitäkään oikein muista mitään muuta kuin sen, miten mä makasin jossain sairaalasängyssä täristen ja olin ihan varma, että kuolen. Ei tollanen mitenkään vakavaa ole eikä tossa onneksi ollut kyse mistään muusta, vaikka pelottava tilanne olikin.

Ekat päivät mä vaan itkin. Makasin sängyssä ja itkin, kunnes nukahdin siihen. Jossain vaiheessa mä en enää edes jaksanut itkeä. Oon tosiaan suurimmaksi osaksi nukkunut viime päivät ja oikeastaan pääsin vasta eilen ensimmäistä kertaa kunnolla ylös sieltä sängystä. Tänään kävin ulkonakin nopeasti ja mulla on ollut nyt päivä päivältä paljon parempi mieli :) Olo on silti jotenkin aivan voimaton, mikä tosin saattaa johtua myös siitä, että mulle iski tämän kevään varmaan neljäs flunssa, mikä omalta osaltaan vie niitä voimia aika paljon.

Blogia ei siis ole tullut päivitettyä hetkeen, mutta eiköhän tää tästä taas lähde. Pelottaa vaan jotenkin, että jatkossa tällaisia takapakkeja tulee enemmänkin... Mulle kyllä sanottiin, että tällaisia saattaa ihan hyvin ilmetä, kun on joutunut kokemaan niin vaikeita asioita eikä näitä todellakaan välttämättä tule enää uudestaan. Pidetään peukut pystyssä ettei tulisi!

4 kommenttia:

 1. Ulkoilet paljon ja koitat keksiä tekemistä, niin eiköhän se siitä ajan kanssa. Tiedän kyllä itsestäni, että se lähteminen on se vaikein osuus, mutta kun saa vaan itseään niskasta kiinni, menee ja tekee, niin eipähän ehdi ajattelemaan edes mitään :) Tsemii chick <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on ihan totta ja mä yritänkin kehitellä jotain tekemistä, ettei tarvitsisi ihan koko ajan olla miettimässä niitä ikäviä juttuja :) Kiitos ihana! <3

   Poista
 2. Heipsan.mietinkin et nyt on jotain varmaan meneillään.nyt vaan katse taas notkahduksen jälkeen ylös päin.tzemppihaleja!

  M

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ylöspäin mennään, vaikka sitten väkisin! Kiitos <3

   Poista