20.4.2014

Tears or joy.

Blogini käsittelee pääasiassa todella raskaita aiheita ja postaukset on usein kirjoitettu kyyneleet silmissä. Joinain päivinä en nykyään ole senkään vuoksi oikein halunnut tulla tänne kirjoittamaan, kun tiedän miten paha mieli siitä todennäköisesti tulee. Tilanne on tietysti eri silloin, kun on jo valmiiksi vähän huonommat fiilikset, jos on tullut mietittyä jotain juttua ja haluan kirjoittaa sitten siitä. Noin se tilanne yleensä onkin, mutta välillä se huono fiilis tulee puhtaasti siitä, kun päädyn tänne kirjoittamaan ja pohtimaan joitain asioita.

Nyt sain kuitenkin taas yhden syyn tehdä vähän positiivisemman postauksen, sillä sain haasteen Liluka M:ltä. Kiitos tästä! :)

1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään.
2. Haastetun pitää vastata haastajan 11 kysymykseen.
3. Haastetun pitää keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille.
4. Haastettujen tulee valita 11 blogia, joilla on alle 200 lukijaa.
5. Sinun tulee kertoa kenet olet haastanut.
6. Ei takaisin haastamista.

Faktat minusta:
1. Oon aina ollut tosi tyttömäinen tyttö. Pienenä mun piti aina saada pukeutua vaaleanpunaiseen ja olin aina meidän perheen prinsessa.

2. Tykkään shoppailusta - vähän liikaakin. Viimeisen vuoden ajan mä olen sattuneesta syystä ottanut aika paljon rauhallisemmin ton kanssa, mutta viime aikoina on taas tullut osteltua vähän sitä sun tätä. Pyrin kuitenkin siihen, että harkitsen tarkemmin ja mietin hieman pidemmälle ennen kuin ostan jotain (=vaatteita).

3. Mulla on täysin piikkisuorat hiukset ja voi miten mä vihasin niitä pienenä. Siskollani oli ihanat luonnonkiharat hiukset ja olin tosi kateellinen niistä, mutta tällä hetkellä en voisi olla tyytyväisempi siihen, että hiukseni todella ovat suorat :)

4. Mun mielestä siivoominen on yleensä tosi kivaa ja varsinkin nyt tässä kevään aikana oon puunannut ja kuurannut tätä meidän asuntoa vähän väliä. Ainut mitä en suostu tekemään on pölyjen pyyhkiminen. Vihaan sitä yli kaiken :D

5. En oikeastaan tykkää ajaa autoa, vaikka mulla siis on ajokortti ja osaan ajaa omasta mielestäni ihan hyvin. En tiedä mikä siinä edes on, kun ei mua se ajaminen pelota millään tavalla, mutta mun mielestä se on jotenkin rasittavaa ja istunkin mieluummin jonkun toisen kyydissä.

6. Ennen raskaaksi tulemista mun päivä ei olisi lähtenyt lainkaan käyntiin ilman kahvia, mutta nyt raskaana ollessani mun ei ole kertaakaan tehnyt edes mieli kahvia. Saa nähdä miten käy, kun lapsi syntyy!

7. Opin todella nopeasti biisien sanat ja tykkään laulaa mukana, kun kuuntelen musiikkia.

8. Oon yleensä tosi kiltti, huomaavainen ja ystävällinen ihminen, mutta jos mut suututtaa, sen tosiaan sitten kyllä huomaa. Anton joskus sanoikin, että mä en yleensä ikinä sano kenellekään tai kenestäkään mitään ilkeää, mutta silloin joskus harvoin kun tilanne sitä vaatii, tiedän kyllä miten ihan muutamalla sanalla saa sanottua todella pahasti. Onneksi mä suutun todella harvoin sillä tavalla, että oikeasti sanoisin jotain ilkeää.

9. Mulle on aina ollut tosi tärkeää se, miltä näytän. Paitsi ehkä viime aikoina, mutta kyllä mä nykyään taas aika hyvin kiinnitän huomiota siihen, että mulla on kivat vaatteet, meikit kunnossa ja hiukset nätisti, kun poistun kotoa.

10. Tykkään antaa pusuja :D Anton totta kai on ihan selkeä "uhri", samoin meidän kissat, joita pusuttelen jatkuvasti, mutta mun kaveritkin ovat saaneet oman osansa tästä, erityisesti kun mä olen humalassa.

11. Oon omasta mielestäni todella huono pukemaan ajatuksiani sanoiksi. Monesti postauksia kirjoittaessani olen miettinyt mahtaakohan kukaan ymmärtää mitä kirjoittamillani asioilla todella tarkoitan, kun olen niin huono selittämään asioita ymmärrettävästi.

Sitten vastaukset saamiini kysymyksiin:
1. Minkälainen aamuihminen olet?
- Olen itse asiassa aina ollut nimenomaan aamuihminen. Tykkään herätä aikaisin ihan vapaapäivinäkin, koska musta tuntuu, että koko päivä on jo ohi, jos nukun vaikka 11 asti :D Anton on myös aina ihmetellyt sitä, kuinka mä aina kellon soidessa pomppaan samantien ylös ja alan touhuta, kun se itse tarvitsee aina aikaa siihen, että herää kunnolla. Oon itse ihan tyytyväinen tähän :)

2. Minkälainen olet humalassa?
- Äänekäs ja alan kuulemma puhua niin nopeesti, että mun puheesta on vaikea saada enää edes selvää :D Kai mä ihan hauskakin osaan olla ja niitä pusuja tosiaan tulee jaeltua ;D Siitä tosin on jo lähes vuosi kun olen viimeksi kunnolla ollut humalassa, että toihan on voinut muuttua vaikka mihin suuntaan.

3. Minkälaisissa asioissa olet pikkutarkka?
- Ensimmäisenä tuli mieleen meikki. Ja nimenomaan silmien rajaus ja kulmakynän käyttö, joiden kanssa tappelin varsinkin nuorempana hyvin paljon. Tiedä sitten ovatko taidot karttuneet ajan kuluessa vai mitä on käynyt, kun nykyään oon lähes aina heti "ensiyrittämällä" tyytyväinen meikkiini, eikä rajauksia tarvitse vääntää puoltaa tuntia, jotta niistä tulisi mun mielestä täydelliset :D

4. Suurin haaveesi tällä hetkellä?
- Niinkin simppeli kuin elää onnellista ja tasapainoista elämää ilman isoja huolia, murheita ja suruja. 

5. Onko sinulla lemmikkiä/haluaisitko?
- Meillä on kaksi ihanaakin ihanampaa kisua ♥

6. Mikä on parasta bloggaamisessa?
- Ehdottomasti lukijoilta saatu palaute ja vuorovaikutus, mikä on voinut tulla kommenttien muodossa tai pitkään jatkuneen s-postiviestittelyn kautta. Eli mun tapauksessa tota voisi kai kutsua myös nimellä vertaistuki :)

7. Mikä oli suosikki tv-sarjasi lapsena?
- Ihan ehdottomasti Muumit! Ja totta puhuen ne on vieläkin aika kovassa huudossa täällä meillä aina välillä ;D

8. Miten purat vihasi?
- Aika usein mä vaan olen hiljaa, jos oon jollekulle vihainen ja käyn täyttä sotaa pääni sisällä. Joissain tilanteissa avaan sitten suuni, mutta mä lepyn myös todella nopeasti. Aika usein vihaisena alan myös itkeä ja tossa jokin aika sitten purin vihaani/turhautumitani myös niinkin terveellä tavalla kuin hakkaamalla ja potkimalla kovaa betoniseinää. Ei olisi kannattanut.

9. Mitä tekisit jos saisit olla päivän vastakkaista sukupuolta?
- Varmaan menisin jonnekin yökerhoon ja koittaisin iskeä jonkun hyvännäköisen naisen :D

10. Mihin haluaisit matkustaa seuraavaksi?
- Lontooseen mä olen halunnut siitä lähtien, kun viimeksi sieltä palasin. Sinne meidän on ollut Antonin kanssa tarkoitus matkustaakin, mutta ei olla vielä saatu reissua onnistumaan.

Kiitos kivoista kysymyksistä ja haasteesta! Mä olen nyt niin tylsä, etten haasta ketään eli skippaan nuo kohdat 3-6 kokonaan :D Hyvää pääsiäistä kaikille ♥

4 kommenttia:

  1. Kivan erillainen postaus ja oli hauskaa saada tietää susta ihmisenä vähän enemmän! Jotenki tän postauksen kautta sai paremman käsityksen siitä millanen ihminen oot. :) Hauskaa pääsiäistä alisa!

    VastaaPoista
  2. Kiva, että teit tän :) Go girl! <3

    VastaaPoista