3.1.2014

Uusi terapeutti.

Mun terapeutti vaihtui nyt vuodenvaihteessa ja näin tänään ensimmäistä kertaa tän uuden ihmisen. Ei toimi. Siis ei vaan toimi. Ehkä tä on pelkkää alkukankeutta, sillä oonhan mä käynyt saman ihmisen luona niin pitkään (hän jäi nyt äitiyslomalle), mutta kyllä sen toisaalta aika nopeesti huomaa, jos kemiat ei vaan kohtaa jonkun kanssa. Mä en mene terapiaan siksi, että mua aletaan paapoa ja voivotellaan, että "voi surku, kun sulla nyt on tällaista, mitäs me nyt tehtäisiin, voi voi sentään". Siis mä en ole 10-vuotias lapsi eikä lapsellekaan mun mielestä tarvitse puhua tolla tavalla. 

Mua harmittaa muutenkin ihan älyttömästi, että tässä kävi näin ja mun terapeutti vaihtui, mutta en mä mitään tällaista odottanut. Mun ei todellakaan tee mieli puhua tai avautua tolle ihmiselle yhtään mistään... Ajattelin katsoa vielä miten seuraava kerta menee ja jos se ei suju vieläkään niin mun on pakko vaihtaa sitä terapeuttia taas. Pakko mun on kuitenkin saada näistä asioista puhuttua jollekin ammattilaiselle, ei tästä muuten tule yhtään mitään.

Sitten vähän iloisempiin aiheisiin, me nimittäin lähdetään huomenna Antonin syntymäpäivän kunniaksi risteilylle pienen kaveriporukan kanssa :) Tai no me + pari riittävän vanhaa aikuista, jotta tällanen juniori (eli minä) pääsee mukaan :D Ihan kiva päästä taas vähän tuulettumaan. Tietenkään mä en voi juoda mitään, mutta onneksi hauskaa voi pitää ilman viinaakin! Siitä onkin varmaan ikuisuus, kun mä olen viimeksi ollut laivalla. Hauskaa viikonloppua kaikille! :)

Tossa kyselyssä on melkoisen yksimielistä ollut se, että haluatte kuvia postauksiin. Mulla ei itselläni ole käytössä muuta kuin puhelimen kamera, enkä muutenkaan hirveesti valokuvaamisesta välitä (saati osaa ottaa hienoja kuvia), joten aika pitkälti varmasti käytän netistä löytyviä kuvia postauksissa. Saattaapi olla, että joskus tänne kuitenkin päätyy ihan mun itseni ottamia kuvia, ken tietää :D 

5 kommenttia:

 1. Jos oot yli 20 nii mite et saa juoda?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen 20 ja toki saan juoda, mutta mä olen raskaana, enkä sen vuoksi juo :)

   Poista
 2. Kiva, kuvat elävöittävät blogia. Omat kuvat on siitä helpompi ratkaisu, että niitä saa vapaasti laittaa. Netistä otetuissa kuvissa pitää aina olla mainittuna se, mistä ne on otettu ja aika usein pitää kysyä lupakin. Paitsi, jos on sellaisia vapaita kuvia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tuolla on sentää sivupalkissa mainittu mistä kuvat ovat, vaikka ne ehkä pitäiski tarkemmin selittää.. :\ omat kuvat olis kyl jees !

   Poista
  2. Joo ihan totta, täytyy nyt katsella mitä noiden kuvien kanssa teen.

   Poista