16.8.2014

Tulevaa.

Me ollaan tässä viime aikoina mietitty Antonin kanssa aika paljon tulevaisuutta. Sekä tätä ihan lähitulevaisuutta että myös vähän kauemmas. Ensi viikolla meidän pieni tyttö kastetaan ja sen jälkeen me koitetaan viettää viikko ihan rauhassa kotona keskenämme. Suunniteltiin, että pidetään tietokoneet suljettuina ja koitetaan vain keskittyä meidän perheeseen ja ottaa rennosti ja rauhallisesti. Viimeinen viikko on kyllä ollutkin niin hektinen ja täynnä tekemistä, että toi tulisi ihan tarpeeseen. Meillä on ravannut ihmisiä ihan jatkuvasti ja muutenkin tässä on tapahtunut taas kaikenlaista eikä ensi viikosta ole tulossa yhtään sen rauhallisempaa.

Helmin ristiäiset ovat siis tosiaan tasan viikon päästä. Tilaisuus ei ole mikään iso ja me ollaan kutsuttu mukaan ihan vain lähimmät sukulaiset ja tärkeimmät ystävät kummien lisäksi. Tiedän päätöksen aiheuttaneen pientä närää tiettyjen sukulaisteni keskuudessa, mutta eipä tänne meidän kolmioon edes mahtuisi montaakymmentä vierasta samaan aikaan. Meillä vain on aina ollut suvussa tapana pitää isoja ja näyttäviä juhlia, joten osa sukulaisistani pitää tätä ilmeisesti jonkinlaisena "hyökkäyksenä" heitä kohtan. Selitin toki, että tilanpuutteen vuoksi kutsuja ei ihan kaikille tullut ja onneksi suurin osa ymmärsi hyvin eikä muiden tarvitsekaan ymmärtää, jos eivät niin halua.

Mulla on tuolla luonnoksissa puolivalmiina odottamassa varmastikin blogihistoriani pisin postaus. Ja oikeastaan se taitaa olla myös postaus, mitä mun on ollut kaikkein vaikein kirjoittaa ja minkä julkaiseminen tulee olemaan mulle aika iso juttu. Siihenkin liittyen meidän on ollut Antonin kanssa pakkokin miettiä mitä tulevaisuus tuo tullessaan ja mitä me siltä halutaan. Asiat ovat vielä vähän auki ja levällään, mutta yksi asia ainakin on varmaa - me mennään naimisiin ensi vuoden elokuussa :) 

Hauskaa viikonloppua<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti